NRK skriver at det er de to musikerne Svein Berge og Torbjørn Brundtland fra Röyksopp som har laget ny lydprofil til Norges mest sette nyhetssending. 

- Noe av det som var tiltalende med prosjektet var at det eksisterte et sett med regler. For eksempel hvor mange millisekund som skal gå før det kommer en NRK-logo. Det skal være traust og innovativt på samme tid. Trygt og velkjent, men nytt. Det høres nesten umulig ut, men både vi og NRK er fornøyd med resultatet, sier Svein Berge.

Duoen har også laget nye lydlogoer til programmer som Urix, Debatten, Distriktsnyhetene og Oddasat.

Prosjektleder for ny designprofil til NRK Nyheter, Aksel Helgheim, forteller at Röyksopp var førstevalget til NRK.

- De har en veldig slitestyrke i det de lager. Du kan høre det igjen og igjen og igjen. Det de lager har noe farlig ved seg, men også en letthet. Det er et godt lydbilde som egner seg for hyppige gjentagelser, sier han til NRK.