Nettavisen lanserer en guide som samler de aller beste hotellene i verden på ett og samme nettsted.

- Vårt mål er å lage en guide til de aller beste hotellene i verden, forteller prosjekteier Magdalena Valcheva i Nettavisen i en pressemelding.

Det nye nettstedet Laurelnights.no har per i dag 500 av de aller beste hotellene i verden, hevder Nettavisen. Hotellene rangeres med ett, to eller tre laurbær. Hvis ett hotell har tre laurbær betyr det at hotellet er så bra at det er verdt å dra til kun for å bo på det hotellet. Nettstedet har fått navn etter laurbærene. Brukerne skal altså gis hjelp til å finne hoteller hvor man hviler på sine laurbær.

- Kun noen veldig få hotell får tre laurbær. I Paris er det kun to hoteller med tre laurbær, mens det er kun ett i hele Spania,forteller Valcheva, som er prosjekteier for satsingen på Laurel Nights

 Det er både interne krefter i Nettavisen og eksterne frilansere som leverer hotellomtaler til nettstedet:

Direktør for forretningsutvikling, Pål Nisja-Wilhelmsen, mener den nye tjenesten har potensial.

- Vi har flere spennende internasjonale partnere på gang, og har troen på at dette konseptet med et skandinavisk utgangspunkt kan fungere i flere markeder. Bruker man internasjonale nettsteder som Tripadvisor eller lignende vil man ofte få mange anmeldelser som det er vanskelig for nordmenn å forholde seg til. Det er ikke alltid flertallet har rett når det gjelder de aller beste hotellene, sier Nisja-Wilhelmsen.