I mai la Schibsted-ledelsen inn et bud på 1,5 milliarder kroner for det svenske rubrikknettstedet Hemnet, men etter at andre seriøse budgivere har matchet Schibsteds bud, kan oppkjøpet glippe for Schibsted.

Nå skriver den svenske næringslivsavisen Dagens Industri at Bonnier skal være en av dem. I tillegg har en rekke risikokapitalister vist sin interesse, inkludert Hellman & Friedman, som eier tyske Scout24, skriver DI.

Finansdirektør Trond Berger i Schibsted sa til Kampanje i går at tonen mellom Schibsted og eierne av Hemnet er god, tross medieoppslag om at det norske mediekonsernets planer om oppkjøp kan strande.

Les også: - Vil ikke selge til Schibsted

- Det jeg kan si er at vi fortsatt har en god dialog med de forskjellige eierne av Hemnet, så vi er positive til å kunne nå fram til en løsning. Vi tror og mener at Schibsted er den beste eieren for Hemnet, og da tenker jeg på vår kompetanse og erfaring, sier Berger til Kampanje.

På et årsmøte i Mäklarsamfundet, som er en av eierne av Hemnet, besluttet medlemmene i går at styret skal fortsette forhandlingene med samtlige budgivere. Det betyr at Schibsted fortsatt er med i kampen om rubrikknettstedet.