Tooji, Didrik Solli-Tangen, Alexander Rybak, Hanne Sørvaag og Maria Haukaas Mittet er blant kjendisene som har signert en ny underskriftskampanje for at Per Sundnes skal vende tilbake til sirkuset. Det skriver VG.

«MGP fortjener ildsjeler som kjenner og som brenner for norsk musikk og musikkbransjen. MGP trenger en person som kjenner grasrota i Norge, en dyktig journalist og en som vet hvordan få det beste ut av det de beste. Vi mener Per Sundnes er mannen som kan sikre og løfte MGP i Norge mot nye høyder», står det i kampanjen.

– Jeg skal aldri si aldri. Men det er viktig at de som jobber med dette akkurat nå, får arbeidsro mens de er i Wien. For min egen del har jeg det veldig gøy i «NRK Klassisk». Jeg føler at jeg har tatt et skritt i riktig retning, eller hva skal jeg si? Men når de ringer og spør om jeg vil kommentere finalen, så gjør jeg det, sier Sundnes til VG.

Vivi Stenberg, som har hatt jobben de siste fire årene, trekker seg etter finalen i Wien.