Da Johan Golden takket ja til å erstatte Knut Nærum i «Nytt på nytt», ble det også satt punktum for «Golden Goal» på TV 2, som Golden har ledet sammen med Henrik Elvestad. Nå er Elvestad klar for nye oppgaver i Feelgood Scene Film og TV.

- Dette ser jeg virkelig frem til. Det har vært noen utrolig morsomme år med «Golden Goal» i Rubicon TV. Etter 17 sesonger er det på tide å prøve noe nytt, og jeg ser ikke for meg noe bedre sted å være enn hos de flinke folka i Feelgood, sier Elvestad i en pressemelding.

I tillegg til «Golden Goal» har Elvestad vært involvert i humorsatsinger som «Get Ready to Be Boyzvoiced», «Nissene på låven», «Tonight med Timothy Dahle», «Torsdagsklubben» og «Rikets røst».

- Henrik Elvestad er en fullblods komiker, skuespiller og tekstforfatter. Han er noe av det ypperste norsk underholdning kan by på, og vi er stolte over å få ham på laget her i Feelgood, sier administerende direktør i Feelgood, Olav Øen.

Elvestad tar med seg sin bor og kollega Christopher Elvestad, som han også jobbet med på «Golden Goal».