I kjølvannet av konkursen i selskapet Pan Media, som Espen Thorsby står bak, er det duket for omkamp om rettighetene til Sykkelmagasinet. Det skriver Finansavisen. Pan Media kjøpte i fjor sommer magasinet fra gründer og redaktør Fritjof Karl Iversen, men Iversen hevder han ikke har fått oppgjør for salget. I vår ble det kjent at Pan Media var konkurs, og i det hersker nå uenighet om Sykkelmagasinet inngår i konkursboet.

- Det er helt feil at vi ikke har betalt en krone. Vi har brukt én million på å holde magasinet i live. Det er det samme Iversen sier han har tapt. Jeg mener vi står nokså likt, sier Thorsby til Finansavisen.

Les også: Konkurs med content marketing-satsing

En kjennelse fra Oslo Byfogdembete nylig, fant at Iversen må utlevere pc og annen informasjon om selskapet til Video Workshop, som kjøpte opp boet etter Pan Media. I samme kjennelse heter det at Iversen forbys å utgi eller markedsføre bladet eller å utgi seg som representant for bladet.

Iversen anker nå denne kjennelsen til Lagmannsretten fordi han mener det er feil rettsanvendelse og bevisbedømmelse.