Fredagen før påske er normalt sett en dag med dårligere seertall. Men «Skavlan» fredag kveld ble sett av 1.141.000. I tillegg har 45 000 mennesker sett programmet på nett-tv. Talkshowet har et snitt på litt over 900.000 seere.

- Dette er høye tall på «Skavlan». Sammenlignet med snittet så langt i sesongen er dette et høyt tall. Vi må tilbake til mars 2011 for å finne et høyere tall på en enkeltsending. Webratingen er per nå på 45 000. Dette er over dobbelt så høyt som forrige ukes webrating for «Skavlan», sier Håkon Lund Sørensen i analyseavdelingen i NRK til Dagbladet.

Intervjuet med Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson skapte rabalder etter sending fredag og Kringkastingsrådet har mottatt en strøm av klager. NRK tror imidlertid det var forhåndsomtalen av Fredrik Skavlans intervju med Gunhild Stordalen som ga høyere seertall enn normalt.

- Fredagens episode fikk mye forhåndsomtale. Spesielt intervjuet med Gunhild Stordalen ser ut til å ha trukket folk til programmet. Saken på NRK.no med Stordalen var en av de mest leste sakene på NRK.no forrige uke, sier Sørensen til Dagbladet.