Gårsdagens «Robinsonekspedisjonen» var den første på TV 2, etter at kanalen kjøpte konseptet av TV3, inkludert en ferdig produsert sesong.

Resultatet er gjenkjennelig, men ikke kjedsommelig, ifølge VGs anmelder.

- Nå er ekspedisjonen på mange måter tilbake til røttene, men oppleves samtidig fornyet. Forførende landskapsbilder er i fokus i større grad enn tidligere, og det slås på stortrommen allerede fra første scene, skriver Ingvill Dybfest Dahl og gir terningkast fem.

Dagbladets anmelder er ikke like mild og gir terningkast tre.

- For TV 2 har av en eller annen grunn lagt inn ei lang pause midt inni programmet. At seerne må vente i tre kvarter for å se hvem som ryker ut, er rett og slett frekt, sier Jan Thomas Holmlund om å måtte vente til etter nyhetene, sporten og været for å få med seg øyrådet.