Langrennslandslaget tok smørebommen i starten av vinter-OL i Sotsji i fjor med humor. Det fikk de pris for under Gullenken, som er en del av Social Media Days.

Twitter-meldingen de sendte ut i etterkant av bommen ble kåret til årets tweet.

«Nå prøver vi alt! #smøring #skinorge #viprøverlykken», skrev de og la ved et bilde av et Google-søk.

Les mer om alle vinnerne her!

Langrennslandslaget har gjort seg bemerket på Twitter ved å ha en løs og ledig tone. I desember måtte de beklage det mange oppfattet som et stikk mot Petter Northug etter at Martin Johnsrud Sundby gikk inn til seier på minitouren i Lillehammer.

«Kan de som i høst sa herrelandslaget ikke er noe uten en viss kar, rekke opp hånden/ta seg en bolle/ . FOR ET LAG! #skinorge #langrenn», sto det i Twitter-meldingen som ble slettet nesten umiddelbart-

- Han som skrev den prøvde å hedre laginnsatsen. Det er en person som jobber litt for oss. Han følger med på tv-sendingene. Det ble klønete. Det er nå slettet. Og den ble slettet før noen rakk å reagere på den. Men intensjonen her var ikke dårlig, sa langrennssjef Åge Skinstad til VG i desember.

Vinnertweet: Denne meldingen sendte langrennslandslaget til topps på Gullenken.