Søndag kveld gikk Gullsnutten av stabelen på TVNorge. Prisutdelingen er den første på norsk tv som hedrer landets beste YouTubere. I kulissene står det norske YouTube-nettverket Nordic Screens, som er bygget opp av tidligere kanaldirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen.

Det var imidlertid PrebzOgDennis, som har sitt eget selskap Rakkerfilm i ryggen, som stakk av med de gjeveste prisene, nemlig Årets snutt og Årets YouTuber. Gutta har over 100.000 abonnenter på YouTube.

- Vi setter kjempestor pris på å bli hedret på denne måten. For oss så er det som å vinne en Oscar! Tusen takk til TVNorge og Nordic Screens som har satt opp dette og en million takk til alle våre trofaste seere som har fått oss til hit vi er i dag. Dette gjør oss bare enda mer motivert til å fortsette med å produsere så bra innhold på YouTube, som overhodet mulig! sier Dennis Vareide, som utgjør den ene halvdelen av vinner-duoen.

PelleKOfficial ble vinneren av Årets musikkanal. StinaBlogg ble årets videoblogger. Pistolshrimps ble kåret til årets morsomste. Hemistorm ble kåret til årets livsstilskanal. Noobworkify ble årets spillkanal.

- Det er spennende å gjøre nye ting og slippe til nye talenter innimellom. Gullsnutten er en hyllest til unge formidlere som jobber med tv på en måte vi ikke er helt vant med, og som treffer en målgruppe som blir stadig vanskeligere å nå, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery.

Les også: Moods-gutta vil bli YouTube-stjerner