I dag ble det klart at TV 2 har kommet i mål med forhandlingene om et kjøp av betal-tv-kanalen C More og deres sportskanal. Samtidig inngår TV 2 og Bonnier et strategisk samarbeid med svenskene om salg og markedsføring av filmtilbudet til C More.

Kjøpet er avhengig av godkjennelse av Konkurransetilsynet, men dersom TV 2 får kjøpe konkurrenten C More, vil TV 2 samle flere  av de aller viktigste fotballrettighetene i ett og samme tilbud.

TV 2 får nå alle rettighetene til norsk fotball og har fra før av rettighetene til engelske Premier League. I tillegg for altså kanalen muligheten til å vise storkamper med Real Madrid og Barcelona.

C More deler rettighetene til den spanske fotballen  med Discovery-kanalen Max, men det er C More som har hovedrettighetene.

- Vi ser frem til å forvalte og videreutvikle alle de attraktive og gode rettighetene vi nå overtar. Gjennom avtaler med alle de sentrale distributørene og TV 2 Sumo vil alle norske seere få tilgang til dette innholdet, sier TV 2-sjef Olav. T. Sandnes.