MTG TV satser på kjendisstoff og web-tv med det Gossip, som skal være et videobasert underholdnings­nettsted med norske og internasjonale kjendisnyheter og satsingen er spesielt rettet mot jenter i alderen 15-29 år.

Les mer: Vil vinne kjendiskrigen på nett

Digital direktør Lars Istre i mediebyrået IUM tror MTG TV kan lykkes med satsingen.

- Det er et utømmelig marked for kjendisstoff og dette er et produkt som garantert kommer til å respondere bra i målgruppen. Det viktigste og avgjørende er hvordan man får trafikk hit, og spørsmålet blir da om MTG-huset i seg selv har stor nok distribusjonskraft. Her tror jeg P4s nettside blir viktigere enn TV3. Det kritiske her blir å hente trafikk gjennom sosiale medier og primært Facebook.

- Er det plass til én til i dette markedet?

- Jeg tror det. Det koster lite å lage innholdet. Man trenger ikke mye inntekter for å forsvare enn sånn satsing.

- Er etterspørselen så stor at bare man produserer web-tv-seere, så får man solgt dem?

- Varelageret er fortsatt ikke stort nok, så det er gode muligheter for mer eksponering. Tv går fortsatt bra, men NRK hadde en bra måned nå og i Sverige har tv-markedet sunket veldig. Når det eventuelt går samme vei i Norge, vil det skrikes etter større web-tv-varelager.