Ifølge flere uavhengige kilder som VG har snakket med, skal det nå være høyaktuelt for TV 2 å kjøpe betal-tv-kanalen C More. Forhandlingene har pågått i mange måneder, og skal ifølge VG være på vei inn i en sluttfase. Dette kan i så fall bety at alle tippeligafotball igjen blir samlet under TV 2-paraplyen i 2015. De to siste sesongene er det nemlig C More som har sendt de fleste av tippeligakampene. TV 2 vil imidlertid ikke kommentere saken.

- TV 2 svarer av prinsipp aldri på strategiske spørsmål om potensielle oppkjøp av andre selskaper. Det er min eneste kommentar, skriver kommunikasjonssjef Rune Indrøy i TV 2 i en sms til VG.

TVNorge-eier SBS Discovery har tidligere også vært på banen som en mulig C More-kjøper, men skal etter det VG får opplyst nå være satt på sidelinjen.

Knut Kristvang, daglig leder i Fotball Media, som er selskapet som forvalter tv-rettighetene til norsk fotball, er kjent med TV 2s interesse for C More.

- Vi har oppfattet at TV2 kan være en av de aktørene som har vist interesse for C More. Men utover det, så er dette prosesser som vi ikke er en del av eller kjenner. Vi har en avtale med C More som gjelder i to år til. Hvis C More blir solgt, så gjelder den avtalen fortsatt – bare med nye eiere, sier Kristvang.

C Mores Norden-sjef Manfred Aronsson kommenterer TV 2s potensielle oppkjøp slik:

- Ingenting annet enn at vi fortsatt vurderer ulike scenarioer.