Det er VG i helgen som skriver at dramaserien «Kampen om tungtvannet» har slått den tidligere seer-rekorden for dramaprogrammer, som «Himmelblå» hadde frem til premieren på tungtvann-serien. Men fremdeles er det et annet program som er tidenes mest sette tv-program i Norge. Fotballkampen mellom Norge og Mexico i 1994 har denne rekorden med 2,139 millioner seere.

I 2010 publiserte NRK en liste over tidenes mest sette tv-programmer frem til da, og av disse var det ni programmer som hadde over to millioner seere.

- Jeg tror det skal mye til å toppe disse tallene. Nå er det flere kanaler og det er flere plattformer. Men helt umulig er det likevel ikke. Nesten alle programmene som gikk over to millioner er livesendinger. Det vi ser er at live-sendinger fortsatt holder seg godt. Så en kombinasjon av store events, gjerne sport med gode, norske deltakere, kan gå veldig bra, sier Håkon Lund Sørensen i NRKs analyseavdeling, til VG.