Da Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk skulle portrettintervjues av Dagbladet i dag, ble han stoppet ved døra til restauranten TGI Friday's i Karl Johan ved Spikersuppa i Oslo, skriver Dagbladet. Årsaken er at restauranten ikke ønkes å kobles til redaktøren som ble drapstrupet da han trykket kontroversielle Muhammed-karikaturer i 2006.

Restaurantens ansatte tok ifølge Selbekk en telefon til ledelsen da Selbekk troppet opp sammen med avisens journalist og fotograf. Resultatet var at de ikke fikk spise der, ta bilder eller gjennomføre intervjuet, hevder Selbekk.

- De sa det var så kontroversielt at Friday's ikke ville assosiere seg med saken, sier Selbekk til Dagbladet.

Administrerende direktør i TGI Friday's, Rajko Mink, avviser Selbekks påstand om at de ble nektet å spise og gjennomføre intervjuet p restauranten.

- De var hjertelig velkomne til å gjennomføre intervjuet, men vi avslo forespørselen om å ta bilder til saken i restaurantens omgivelser, sier Mink til Dagbladet.