I den nye TV 2-satsingen «Fjellflørt» skal tre single nordmenn og deres beilere til fjells for å finne kjærligheten. 307.000 fikk med seg premieren forrige uke og TV 2 hadde da troen på at tallene ville øke etter hvert som seerne ble bedre kjent med deltakerne.

Les mer: Fjellflørt på det jevne

Gårsdagens episode ble sett av 219.000, 88.000 færre enn på premieren. Andelen ble på 14,2 prosent blant alle seere over 12 år.

- Dette er vi skuffet over, for «Fjellflørt» sine seertall ligger langt under det vi hadde forventninger om. Og når vi ser at et program sliter på denne måten så tar vi umiddelbare grep. Vi kommer til å bruke dagen på å konkludere hva vi gjør videre med dette programmet, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl til Kampanje.

Programmet møtte konkurranse fra «4-stjerners middag» og «På liv og død» på TVNorge, og hadde færre seere enn dem begge.

Les mer: Firestjerners premieretall

Forhandlingssjef Dag Ormåsen i mediebyrået Starcom mener TV 2 har grunn til å være skuffet.

- Det er en ganske kraftig nedgang etter ett program. Det er litt tidlig å si, men en så stor nedgang kan tyde på at ikke alle som så første episode lot seg fenge. Det møtte også enda sterkere konkurranse, spesielt fra TVNorge, som har fått med seg mange seere på «4-stjerners middag» når «Fjellflørt» starter klokken åtte, sier han til Kampanje.

Han mener likevel det er for tidlig å felle dom.

- TV 2 må ha tålmodighet med programmet. Noen programmer vil det være risiko knyttet til. Dette er ikke et program som skal dra lasset.