MTG TV Sverige har i dag varslet sine ansatte om at det vil gjøres kutt i organisasjonen, men hvor mange det er snakk om er ennå ikke klart, skriver Resumé.

- Å ta en beslutning om et varsel er noe av det vanskeligste man kan gjøre som sjef, men vi gjør dette for å skape de riktige forutsetningene for fremtiden. Mediebransjen er inne i en periode med stor forandring. Vi må tilpasse oss det, og bygge en organisasjon som er godt rustet fremover, sier administrerende direktør Anders Jensen i MTG TV Sverige og MTGs fri-tv-virksomhet i Skandinavia i en pressemelding.

MTGs pressesjef Per Lorentz avviser at konsernet vurderer lignende tiltak i de andre skandinaviske landene.

- Dette er en isolert svensk hendelse, sier han til Kampanje.

- Hvor mange ansatte er et snakk om?

- Vi har gått ut med informasjon til samtlige medarbeidere og vil gjennomføre individuelle samtaler. Det vil ta et par dager. Når det er klart, vil vi kunne være mer detaljerte om hvor mange som berøres og hvordan den nye organisasjonen blir.