Tabloidavisen har siden 1970 trykket bilder av unge toppløse jenter på tredje side. Ikke alle har satt pris på denne spesielle tradisjonen. 200.000 underskrifter er blitt samlet inn i en aksjon mot Storbritannias største avis de siste par årene.

Avisen har lenge stått imot de stadig mer høylytte protestene mot nakenheten, delvis på grunn av frykt for tapte inntekter. Men nå gir avisen seg. Tabloidavisen pensjonerer side 3-piken, melder The Times, som i likhet med The Sun eies av Rupert Murdoch. The Times skriver at fredagens papirutgave den aller siste med leddkledde dame på side tre.

Toppløse modeller forsvinner ikke fra avisens nettutgave. Dessuten skal lettkledde - men ikke barbrystede - kvinner fortsatt pryde The Suns papirutgave fremover.

I september i fjor beskrev Murdoch selv toppløspikene som utdaterte og årsaken til at britiske feminister ikke kjøper avisen. Det er angivelig han som nå har godkjent beslutningen om å begrave side 3-piken en gang for alle.