Den tyske avisa Hamburger Morgenpost, som har trykket Charlie Hebdos karikaturer av profeten Muhammed, ble angrepet med stein og en brennende gjenstand natt til søndag, melder NTB.

Den brennende gjenstanden satte fyr på to rom, men brannen ble raskt slukket og ingen kom til skade i brannen. Ifølge politiet skjedde angrepet ved 3.20-tiden.

- Det ble først kastet stein gjennom rutene, og så ble en brennende gjenstand kastet inn gjennom hullet., sier en polititalsmann til AFP.

Onsdag ble satireavisen Charlie Hebdos redaksjonslokaler i Paris utsatt for et terrorangrep. Tolv mennesker mistet livet. Dagen etter trykket Hamburger Morgenpost tre av satireavisens karikaturer på forsiden til teksten «Såpass mye frihet må vi ha».

Polititalsmannen sier etterforskningen vil prøve å få svar på om det er en sammenheng mellom karikaturtegningene og angrepet, og understreker at det er for tidlig å slå noe fast. Politiet har mistenkte i saken, men ønsket søndag morgen ikke å si noe om hvem de er.