Denne uken dekket TV 2-journalist Kadafi Zaman den høyreekstremistiske demonstrasjonen til organisasjonen Pegida foran rådhuset i Oslo. Under live-sendingen kommer en demonstrant bort til Zaman og lager apelyder og blåser røyk på ham. På spørsmål fra Aftenposten om han følte seg truet, svarer Zaman:

- Jeg tror ordet er ubehagelig. Når du er veldig konsentrert og skal lage en livesending, er det klart at det er veldig ubehagelig når en fyr lager apelyder og blåser røyk på deg. Du vet ikke hva han vil, sier Zaman til Aftenposten.

Han har opplevd massiv støtte etter episoden, forteller han til Aftenposten.

- Jeg er overveldet over hvor massiv oppmerksomhet denne saken har fått. Det viser to ting, tenker jeg. Det ene hvor få disse ekstreme kreftene er, når det er 200 mennesker som samles i et land med fem millioner mennesker. Det andre, er at jeg tror det treffer en nerve hos folk der ute fordi man har sett hva ekstremisme kan føre til, sier Zaman til Aftenposten.