Ifølge flere medier som NRK, TV 2 og NRK bekreftes det nå at håndballklubben Vipers Kristiansand likevel ikke går ukken.

- Før Vipers har gått i graven, har vi gjenoppstått, sier styreleder Peter Gitmark til pressen mandag ettermiddag ifølge NTB.

Det skjer etter flere dager med kaos og den dystre beskjeden om at konkurs var uunngåelig søndag kveld.

Vil du få siste nytt fra medie- og kommunikasjonsbransjen før alle andre? Last ned Kampanje-appen og få nyhetsvarsler rett på mobilen.

Mandag sier styreleder Peter Gitmark, som til daglig jobber i PR-byrået Hill & Knowlton, at styret i klubben stiller plassene sine til dispensasjon. Om en uke blir det ekstraordinært årsmøte hvor et nytt styre skal velges.

Alt dette skjer altså under 24 timer etter at en tydelig preget Gitmark kunngjorde at klubben kom til å gå konkurs.

Styreleder Peter Gitmark er tydelig på at det ikke blir noen enkel reise fremover for de nye eierne.

- Det kommer til å koste. Nye krefter er fullstendig klare over at dette kommer til å bli en kostbar satsing frem til sommeren neste år. Men sommeren neste år har klubben en anledning til å både øke inntektssiden og få betalt for at man faktisk er en Mesterliga-klubb og at man er den beste håndballklubben Norge har sett, sier Gitmark.

Styrelederen sier det også vil være mulig å hente inn flere sponsorer.

- Klubben kan være med på å hente inn noen internasjonale sponsorer og flere nasjonale sponsorer. Det vil sette Vipers i Kristiansand i en helt annen situasjon, sier Gitmark.