Leder for media og markedsføring i Lyse, Mussa Dagnew, er kåret til Årets foredragsholder av Anfo. Prisen fikk han på Den store annonsørdagen som foregår på Latter i Oslo.

- Vi heier på gode prestasjoner, vi heier på deling og vi heier på kompetanseoverføring. Det er derfor usedvanlig morsomt å dele ut denne prisen. Den som vinner prisen Årets foredragsholder er ikke bare god, men veldig god. Kanskje til og med eksepsjonelt god, sier Anfo-sjef Jan Morten Drange.

Det var et foredrag på Effektdagen om en Ice-kampanje som fikk sølv på Anfo Effekt som sikret Dagnew seieren. Det betyr at han har fått aller best tilbakemelding av publikum på alle Anfos konferanser det siste året.

Det var en ydmyk Mussa Dagnew som tok imot prisen.

- Jeg er litt overrasket, men takk! Spesiell er jeg nok ikke, men det med å dele er vi gode på i Lyse, og der tror jeg vi er litt spesielle i organisasjonen vår, sier Mussa Dagnew fra scenen.

- Hvordan er du som foredagsholder? Er du en som byr på deg selv og spretter rundt på scenen?

- Jeg spretter nok ikke så mye rundt på scenen, men jeg byr på meg selv. Jeg er den jeg er på scenen. Det er ikke så mange andre versjoner av meg.

På Anfo-konferansen ble også Den store annonsørrapporten presentert. Den viser at færre annonsører nå varsler kutt i budsjettene, mens flere vil beholde budsjettene på dagens nivå.

Dagnew forteller at Lyse enda ikke har satt budsjettene for neste år.

- Vi kommer nok til å jobbe for å få enda mer ut av det vi har neste år. Det må vi bare forberede oss på fremover. Vi må justere der vi kan justere, sier han.

Finaleheatet talte 15 foredragsholder - og resten av lista finner du her: Én av disse blir «Årets foredragsholder»

I fjor var det Mark Adams fra Vice Media som vant prisen.

Les mer: Vice Media-topp kåret til årets foredragsholder