Denne uken går startskuddet for en ny markedsføringskampanje fra Horde der både kunder og potensielle kunder vil få mulighet til å gi de ansatte støt og se reaksjonene deres på direktesendt video.

- I Horde jobber vi hver dag for å gjøre brukerne våre fornøyde. Derfor skal det gjøre  litt vondt når vi ikke får det til. Er du ikke helt fornøyd med svaret du får etter å ha  søkt lån gjennom oss, vil du få mulighet til å gi en av de ansatte støt, sier Marcus Hiiri, CCO i Horde i en pressemelding:

Han er én av fire ansatte som vil ta imot støt på direktesendt video. De tre andre er gründer og daglig leder Alf Gunnar Andersen, CXO Camilla Jensen og utvikler Sindre Mjelde.

Potensielle kunder som søker om refinansiering av lån gjennom Horde vil få mulighet til å stemme på hvilken av de ansatte som skal få støt. Eksisterende kunder kan både kjøpe en stemme i Hordes Reward-butikk og et direktestøt.

Den som får flest stemmer får støtet, og det skal skje helt uten forhåndsvarsel.

Horde har montert kameraer på kontoret i Bergen for å fange opp reaksjonen til de ansatte når støtet kommer.

- I Horde trives vi godt med å gjøre ting annerledes. Gjennom både denne og tidligere kampanjer har vi valgt å gjøre noe som skaper oppmerksomhet og interesse rundt det vi leverer, men på en noe utradisjonell måte, sier Hiiri. 

- Hvor er HMS i det hele?

- Det er ubehagelig og litt ukomfortabelt, men det er helt trygt, forsikrer kommunikasjonsansvarlig Kristine Thorstensen i Horde.

Kampanjen er utarbeidet internt.

- I Horde liker vi å gjøre kampanjene helt på egen hånd, sier hun.

I 2023 fikk selskapet titusener av nordmenn ut i skog og mark på jakt etter én million kroner. 

Her tester Horde-grunnlegger Alf Gunnar Andersen støt-teknologien med tilfeldige kunder på et lokalt kjøpesenter: