- Motel Agency har skapt noe helt unikt i det norske markedet for firmareiser og events, og jeg gleder meg til å ta med denne ånden inn i det danske markedet, sier Guri Rime, daglig leder i Motel Agency i København.

Siden 2018 har eventbyrået levert kreative firmareiser og eventkonsepter her til lands, og har jobbet med kunder som blant andre Schibsted, EiendomsMegler 1 og If Forsikring. Nå utvides virksomheten til Danmark med nytt kontor i København.

- Vi har lenge lekt med tanken om å åpne i København, og da Guri Rime og Christian Laustrup Møller, ble med, kastet vi oss over muligheten, sier daglig leder i Motel Agency, Ketil Iwe Thorsteinsen.

Laustrup Møller vil lede den danske avdelingen og peile ut den kreative retningen for Motel Agency, som allerede har jobbet med flere danske kunder.

- Flere av kundene våre har kontorer i Danmark, og vi ser frem til å utvide nettverket vårt, skape samarbeid og synergier på tvers av landene. I en tid der mange eventbyråer fusjonerer for å vokse, velger vi å holde fokus på det vi gjør best – levere skreddersydde opplevelser med kvalitet, kreativitet og personlig kundekontakt som kjerneverdier, avslutter Thorsteinsen.