Global Search Awards fant sted i Kraków i Polen. Der var også det norske digitalbyrået Rocket på plass for å ta imot to gull og to sølv for arbeid de har gjort for TV 2 Play innen søkemotoroptimalisering og betalt søk.

- Det var en utrolig stemning i Krakow. Det var flere hundre av de beste markedsførerene i verden der, blant annet fra Brasil, New Zealand og Dubai. Det er gjevt å vinne i et slikt selskap. Det er en ære å få motta prisene for TV 2 Play og Rockets samarbeid, sier Erik Holland Haukebø.

Rocket fikk gullene i Most Innovative SEO Campaign (small) og Best Global PPC Campaign (small) for de to casene «SEO success with structured data» og «140 % Sales Growth With Real-Time Trend-Spotting System».

- Vi er utrolig fornøyde med denne anerkjennelsen av alt det gode arbeidet som er lagt ned for å maksimere effekten fra betalt og organisk søk. Rocket har virkelig løftet synligheten til TV 2 Play og vært en viktig samarbeidspartner inn mot flere team hos oss i TV 2, sier Jonas Moe, leder for salg og konverteringsoptimalisering i TV 2.

- Resultatene i seg selv er en pris i seg selv, men det er klart at det er en helt spesiell følelse å vinne gull i det som kan anses som VM i søkemotormarkedsføring med tøff internasjonal konkurranse. Det betyr veldig mye.

Juryen i Global Search Awards er er satt sammen av over 100 fagfolk fra hele verden.

- Anerkjennelsen fra Global Search Awards betyr enormt mye for Rocket, på toppen av medaljer fra European Search Awards, INMA Performance Awards og AnfoMartech Awards for denne jobben, sier daglig leder Magnus Strømnes Bøe. - Nå skal vi se videre for hvordan vi kan ytterligere forbedre resultatene for TV 2 og andre kunder, avslutter Bøe