Altibox forlenger og utvider samarbeidet med Eliteserien etter at TV- og internettleverandøren har sponset fotballen siden 2017. Nå signerer den nye toppsjefen i Norsk Toppfotball, Jens Haugland, med lederen for privatmarkedet i Altibox, Shiraz Abid, en helt ny femårsavtale mellom Altibox og den øverste fotballserien-

- Fotballen har en sterk posisjon i sponsormarkedet, og Shiraz Abid er en av Norges råeste merkevarebyggere. Det er en stor fjær i hatten at nettopp han ønsker å jobbe så tett med fotballen. Avtalen med Altibox er helt fantastisk, samtidig er vi så heldige at det er flere signeringer på vei inn som vi gleder oss til å presentere etter hvert, sier Jens Haugland, administrerende direktør i Norsk Toppfotball.

- Hva kan du si om størrelsen på avtalen?

- Altibox har vært en viktig partner og bidragsyter i flere år allerede, men utvider nå avtalen på en måte som gjør dette til en av de største sponsorsigneringene til Eliteserien noensinne, sier Haugland.

Starter opp med gatelag
Det fornyede samarbeidet inkluderer nå også støtte til Norsk Toppfotballs arbeid med gatelag, som er en arena hvor mennesker med rusrelaterte problemer får faste rutiner, meningsfull aktivitet og mestringsfølelse.

Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i Altibox, sier Eliteserien er en god match for Altibox «på grunn av den store geografiske spredning»

- Det gir oss mulighet til å være synlige og skape engasjement både nasjonalt og lokalt. Vi er spesielt stolte over å kunne bidra til gatelagene, som gjør en viktig innsats for samfunnets mest sårbare grupper, sier Abid.

- Utgjør en forskjell
Altibox har i løpet av årene som fotballsponsor startet en rekke ulike aktiviteter som for eksempel holdningskampanjen «#STOPP», «Drømmetreffet» der barn får møte sine helter, og fotballens storsatsning på bærekraft sammen med FN og TV 2 under tittelen «Fotball for målene»,

- Vi vil fortsette å samarbeide om viktige tiltak som utgjør en forskjell, sier sponsorsjef i Altibox, Vibecke Utengen.

Også kommersiell leder i Norsk Toppfotball, Pål Breen, er fornøyd med den nye avtalen.

- På vegne av klubbene og oss som har jobbet tett med Altibox siden 2017, er jeg utrolig glad og stolt over at vi får videreføre det gode, felles arbeidet, sier han.