Kosttilskuddsmerket Coore ble lansert med brask og bram av influencer Oskar Westerlin i februar. Han har med seg makker Jørgen Fjeldberg og Netthandelsgruppen-gründer Gard Valderhaug på eiersiden.

Nå har de valgt Fullstakk som nytt digitalbyrå for å sikre videre vekst.

- Vi har kommet langt på egenhånd med organisk innhold, og ønsket ekstern spesialistkompetanse i neste fase. Både til alt av betalt annonsering, men ikke minst til et strategisk vekst-løp, sier Valderhaug i en pressemelding.

Fullstakk startet med Google Ads-annonsering for Coore i mai og i juli var de også i gang med betalt annonsering i sosiale medier.

- Resultatene kom raskt, og leverte godt. Høy ROAS er bra, men Fullstakk leverer også gode råd på strategi og innhold. Når de i tillegg har et eget vekst-verktøy for måling og rapportering, som vi også kan bruke internt, ble det enkelt å satse videre sammen, sier Valderhaug.

- Coore er et spennende brand markedsføringsmessig, sier daglig leder Fridtjof Hødnebø i Fullstakk.

- Å jobbe strategisk med betalt annonsering basert på organisk innhold fra en så stor influencer som Oskar Westerlin, gir naturligvis mange muligheter. Her får vi virkelig testet native annonsering i full skala i de ulike sosiale kanalene. En annen viktig oppgave for oss fremover blir å markedsføre Coore mot målgruppene som ikke er Westerlins kjernemålgruppe. I tillegg til betalt søk og sosiale medier, gleder vi oss til å bidra strategisk og operativt i et større vekst-perspektiv, avslutter Hødnebø.