- Vi skal være et lite eventbyrå som skal gjøre store og små arrangementer, sier Jens Lie-Hagen i en pressemelding.

Sammen med partner og tidligere kollega Thomas Haugom, lanserer de eventbyrået Haugom & Hagen.

- Med Thomas og min erfaring og brede nettverk er vi lette på foten, og kan lage magiske arrangementer for kundene våre til riktig pris. I en bransje hvor det har skjedd mye de senere årene med store fusjoner, så har vi troen på at ett mindre norskeid og gründereid byrå vil være ett viktig og konkurransedyktige supplement til de store, legger han til.

Lie-Hagen og Haugom har begge jobbet i Gyro Event og Playroom Event, og i tillegg var de partnere i selskapet All-In. De har mer enn 15 års erfaring fra eventbransjen og har mabisjoner om å skape magiske opplevelser for kundene gjennom det nye eventbyrået.

- Jens og jeg har jobbet sammen lenge i forskjellige selskap, vi har fått lov til å skape noen fantastiske øyeblikk sammen, sier Haugom.

I tillegg til eventbyrået, har de startet Haugom & Hagen Live, som tilbyr booking for artistene Kurt Nilsen og Espen Lind. Dette nye tilskuddet gir dem en unik posisjon i bransjen ved å kombinere eventproduksjon og booking.

- Vi har jobbet med Kurt Nilsen og Espen Lind i en årrekke, derfor føltes det veldig naturlig å satse på Haugom & Hagen Live samtidig som eventbyrået, forteller Haugom.

Kurt Nilsen sier i pressemeldingen at han er glad for å jobbe videre med duoen.

- Jeg gleder meg tilå følge gutta på deres reise, sier Nilsen.