Byggevarekjeden Bauhaus hart valgt Viva som ny partner med ansvar for digital annonsering i Sverige og Norge. Målet er å styrke posisjonen i det nordiske markedet.

- Å få jobbe med Bauhaus er en stor tillitserklæring og en mulighet vi i Viva virkelig setter pris på. Vår ambisjon er ikke bare å innfri, men å overgå deres forventninger ved å levere banebrytende digitale strategier som styrker deres posisjon innen DIY-sektoren, sier Arash Gilan, visedirektør i Viva Media Group.

Oppdraget innebærer all digital annonsering, inkludert sosiale medier, søkemotormarkedsføring, søkemotoroptimalisering og sporing.

- Konkurransen om kundene på DIY-markedet er beinhard, og for å styrke vår digitale virksomhet følte vi at tiden var inne for en ny samarbeidspartner som kan hjelpe oss med å sikre vår lederposisjon, nå og i fremtiden. I en bransje med intens konkurranse, som byggevarebransjen, er det avgjørende å samarbeide med et byrå som forstår våre unike behov som en relativt liten aktør i et tøft marked. Ikke minst gleder vi oss til å kunne ta en enda sterkere posisjon i de lokale områdene hvor våre varehus befinner seg, sier Joakim Hedström, digital markedsføringssjef i Bauhaus.

- Vi er svært stolte og forventningsfulle og ser frem til å bygge videre på og styrke Bauhaus’ posisjon i Norden, og ikke minst til å bidra til vekst for Bauhaus i Norge. For oss er Bauhaus en drømmekunde og vi ser virkelig frem til å skape aktiviteter som gir inntrykk, treffer rett og står ut, sier Børre Sunde, daglig leder i Viva Norge.