Bransjerådet for søkemotormarkedsføring, Bra Søk, overtar Performance-konferansen og Performance Awards, som tidligere har vært arrangert av INMA. Interesseorganisasjonen ble som kjent avviklet tidligiere i år.

Mediebyråforeningen går inn som hovedpartner for konferansen og prisutdelingen de neste tre årene. 

- Vi er utrolig glade for å ta over Performance-konferansen og Performance Awards. Med Mediebyråforeningen som langsiktig hovedpartner har vi en unik mulighet til å videreutvikle disse arrangementene og gjøre dem til en enda viktigere plattform for markedsførere innen digital markedsføring, sier, sier Magnus Strømnes Bøe, styreleder i Bra Søk.

Nå vil de ha med både sponsorer og ildsjeler med på laget for å løfte satsingen.

- Vi trenger engasjerte sponsorer som brenner for digital markedsføring for å hjelpe oss med å gjennomføre Performance-konferansen og Performance Awards. Over sommeren vil vi se etter sponsorer som ønsker å markere seg i kategorien både på byråsiden og annonsørsiden. Dette har i flere år samlet bransjen, og vi ser frem til å løfte dette ytterligere fremover, sier Camilla Gåre, daglig leder i Mediebyråforeningen. 

Performance-konferansen har tradisjonelt blitt arrangert på høsten. I 2025 flyttes arrangementet til månedskiftet mars/april. 

- Med Performance-konferansen og Awards i Bra Søks hender er de kommet «hjem» og jeg er veldig trygg på at arven fra INMA bæres videre på en god måte. Med Mediebyråforeningen som hovedpartner borger dette for et solid konsept som jeg vet kommer til å bli bra, sier Gro Larsson, tidligere styreleder i INMA.