Navn: Julie Undlien Wisth

Alder: 37 år

Stilling: Marketingdirektør i Orkla Confectionery & Snacks Norge

Aktuell: Har stått i front for Orkla og Stratos gjennom den mye omtalte sjokolade-striden mot Freia-eier Mondelez

Les mer: Knusende dom i sjokoladestrid - Freia må trekke Boble fra markedet

- Hvor går årets ferie? 

- Selv om utlandet alltid er deilig, er norsk sommer min favoritt, både ved sjøen og på fjellet. I år blir det som vanlig hytteferie på Sørlandet og i Østfold og så skal vi en uke på telttur i Vesterålen. Satser på go’vær!

- Begynner du å bli litt lei av Pantone 2144 C nå, og hvor mange Freia-produkter finner vi hjemme hos deg? 

- Umulig å bli lei av Stratos-blå, den bobler av glede! Ikke bare minner den om den deilige smaken av Stratos, men det er jo også en skikkelig glad og fin blåfarge. Ikke mange Freia-produkter i godteskapet vårt, men bakeingredienser som kakao må jeg ha på lur. Og så er jeg litt svak for Non Stop, må innrømme det.

- Spiser du is for rikets sikkerhet slik Geir Pollestad oppfordrer til, og hva er i så fall favorittisen? 

- Is må man ha! Og kan det bidra til rikets sikkerhet er jo det en bonus, selv om akkurat den er litt tynn. Jeg er tilhenger av klassikere som Friskis (som er vesentlig bedre enn Lollipop!) og Sandwich, men en mektig Royal eller Creme er heller ikke feil.

- Hvilken reklame fikk deg sist til å kjøpe et produkt og hvorfor? 

- Jeg lar meg påvirke stadig vekk. Sist var nok kjøp av billetter til Sabeltann-showet i Dyreparken, som jeg hadde glemt frem til jeg fikk det opp i feeden. Ingen sommer uten en tur dit, syns det er inspirerende hvor gode de er på konseptualisering i den parken!

- Hva synes du om størrelsen på Elon Musk lønns- og opsjonspakke på 500 milliarder kroner, er det fortjent? 

- Åpenbart ikke, det gjelder egentlig amerikanske topplederlønninger generelt. Og denne blir så astronomisk at det er umulig å forholde seg til.

- Hvordan synes du det norske spillmonopolet fungerer?

- Lite spilling på meg personlig, men syns ordningen med at det store overskuddet går tilbake til samfunnet og spesielt breddeidretten er flott. Meldte meg på EM-tippekonkurransen på jobb utelukkende ved å bruke oddsfavoritter estimert av Chat GPT. Enn så lenge ligger jeg på sisteplass. Vet ikke om det sier mest om mine prompteegenskaper eller at vi fortsatt er langt unna at maskiner tar over verden. Kanskje begge deler. 

- Hva var bedre før? 

- Det meste går jo heldigvis fremover, men når det gjelder sosiale medier og skjermavhengighet er jeg glad jeg vokste opp uten.

- Trenger vi en aldersgrense på TikTok og andre sosiale medier og hvor bør grensen settes? 

- Jeg er mor til to barn som snart står på trappene til livet i sosiale medier og forsøker å holde igjen mobilbruk så lenge som mulig. Så som forelder skulle jeg gjerne sett en strengere håndheving av aldersgrensene enn i dag, slik at de grensene som er faktisk fungerer. Men det spørs vel hvor gjennomførbart det er i praksis.

- Hva kan vi lære av Frank Løke?  

- Det er jo fascinerende å observere noen som gir såpass f... og gønner på for å nå målene sine. Samtidig tenker jeg det er helt greit at vi ikke har alt for mange Frank Løke i norsk monitor.

- Endelig sommerferie, men hva gjør du for at feriedagen skal bli så perfekt som overhodet mulig?

- Drømmesommerdagen er å dra ut i båten, finne en holme og gå i land på. Bading, soling, krabbefiske og en pose med KiMs, da blir det garantert kos! Kvelden toppes med en av favorittkomboene; champagne og Cheez Doodles eller portvin og Troika. Thank me later!