Det melder selskapet HS Media i en pressemelding mandag denne uken. Der skriver de at HS Media skal selge reklame på flater og kanaler som SAS sine egne nettsider, i fly-lounger, på reklameplasser i fly og gjennom så kalt «Inflight Entertainment».

- Dette er en glad-melding. Vi setter stor pris på tilliten vi har hatt og vi har fått av SAS – og vi gleder oss til å fortsette med SAS-salget, sier HS Media-sjef, Tor Arne Sandholt, i meldingen.

De mener det ligger mange muligheter i reklamesalget hos SAS.

- Vi har mange strenger å spille på i dette reklamesamarbeidet. Det mangler ikke på eksponeringsmuligheter og flater. SAS har digitale og tradisjonelle kanaler. Samt mange muligheter for eksponeringer der folk oppholder seg over tid. Her er det ikke minst opp til egen kreativitet, sier salgssjef, Mona Kalvatn, hos HS Media.

SAS sier de gleder seg til fortsettelsen. De har tidligere samarbeidet med HS Media i en årrekke. 

- Vi har lang og god erfaring med HS Media – og vi gleder oss til fortsettelsen. Det startet med salg av printannonser i magasinutgaver. Nå er det et helt spekter av reklameplattformer og flater. HS Media er sterke både tradisjonelt og digitalt – og vi har stor tro på vårt videre samarbeid, sier David Andersson hos SAS.