Navn: Ida Davidsen

Alder: 35 år

Stilling: Solo-sjef (Senior Brand Manager for Solo i Ringnes)

Aktuell: Steppet inn som midlertidig Solo-sjef like før påske og er ansvarlig for den gule merkevaren som fyller 90 år i år

Hvor går årets ferie?

- Årets ferie går mange steder. Vi skal først til en koselig liten by i Spania som heter Villajoyosa. Deretter blir det hyttetur til både Strømstad og Tvedestrand, noen dager på campingvogn på Bevø, samt turer til både Tusenfryd og Dyreparken i Kristiansand.

- Solo har gjort mange stunts i løpet av sine 90 år - hvilket mener du var det beste og det verste?

- Jeg liker veldig godt stuntene vi gjorde med den store flaskeposten og bursdagsballongen. Disse to skapte begge stort engasjement ute blant folk, og fikk god mediedekning. Vanskelig å trekke frem det verste stuntet, kan ikke komme på noen akkurat nå.

- Spiser du is for rikets sikkerhet slik Geir Pollestad oppfordrer til, og hva er i så fall favorittisen?  

- Jeg elsker is! Så hvis det bidrar til rikets sikkerhet, har jeg tjenestegjort godt så langt i sommer. Jeg liker en blanding mellom søtt og friskt, og er veldig glad i Dream Mango og Pasjonsfrukt, men favoritten er så klart Solo-isen.

- Hvilken reklame fikk deg sist til å kjøpe et produkt og hvorfor? 

- Kommer ikke på noe i farten. Tror det meste jeg har kjøpt i det siste har kommet etter påvirkning fra venner og familie.

- Hva synes du om størrelsen på Elon Musk lønns- og opsjonspakke på 500 milliarder kroner, er det fortjent?

- Det er en astronomisk sum, som det er vanskelig å se for seg at noen kan fortjene. 

- Hvilken app på telefonen tilbringer du mest tid på og hvorfor?

- Sosiale medier troner på toppen, og jeg blir jo litt flau når jeg må innrømme at TikTok er appen jeg tilbringer mest tid på. Her blir jeg dratt inn i en verden av underholdning, informasjon og inspirasjon, som gjør at tiden kan løpe fort.

- Hva var bedre før?

- At vi ikke brukte så mye tid foran skjerm og klarte å være mer til stede i øyeblikkene.

- Trenger vi en aldersgrense på TikTok og andre sosiale medier og hvor bør grensen settes?

- Ja, det synes jeg. På mange av plattformene kan man, uten å aktivt oppsøke det selv, eksponeres for innhold som ikke egner seg for barn. Ikke lett å si hvor grensen burde settes, men kanskje når man har kommet i videregåendeskolealder, så 15-16år?  

- Hva kan vi lære av Frank Løke?

- Man kan si mye om Frank Løke. Det vi kan lære av han er kanskje det at han tør å ta sats, være seg selv og ikke gi seg.

- Endelig sommerferie, men hva gjør du for at feriedagen skal bli så perfekt som overhodet mulig?

- Starten på dagen er alltid viktigst for meg. Så: våkne av seg selv, nyte en god frokost helst ute i sola og ikke ha for store planer men heller muligheten til å være litt impulsiv. Og selvfølgelig ha en iskald Solo Super i hånda