- Jeg har alltid hatt stor respekt for Omnicom, og latt meg imponere av det de har fått til med Annalect. Omnicom var først ute med å anerkjenne effektdokumentasjon som en del av sin kjerneleveranse, og sammen med resten av teamet gleder jeg meg til å bygge videre på det solide fundamentet som er lagt, samtidig som vi sikrer innovasjon og forenkling sier, Lise Tangen Hansen, i en pressemelding.

I august tiltrer hun rollen som administrerende direktør i Omnicom-byrået Annalect.

- Vil forsterke vår posisjon
- Annalect er etter min menig det råeste innsiktsmiljøet i Norge med sterke dataspesialister, teknologer og analytikere. Jeg kjenner at jeg virkelig har savnet energien og tempoet i bransjen, pitchene og ikke minst det å få jobbe aktivt og tett på kunder. Jeg gleder meg derfor veldig til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, legger hun til.

Ansettelsen av Tangen Hansen, er den andre store ansettelsen i løpet av kort tid. Forrige uke ble det kjent at Britt Skjeppestad tar over sjefsstolen i PHD, etter at Marie-Louise Alvær forlot stolen etter drøye syv år.

- Med Lise om bord vil vi få på plass en svært dyktig og operativ leder som i kraft av sin erfaring og kompetanse har masse å tilføre oss blant annet når det gjelder innovasjon og implementering av AI- løsninger. Jeg er overbevist om at dette ytterligere vil forsterke vår posisjon overfor annonsørene som ledende innenfor datadrevet beslutningsstøtte, sier toppsjef i Omnicom-gruppen, Espen Klepper.

Lang erfaring
Tangen Hansen har mer enn 20 års erfaring fra kunde- og byråsiden, og kommer sist fra stillingen som Chief Experience Officer i teknologiselskapet Papirfly. Før det har hun blant annet hatt rollen som COO i Penetrace, og direktør for Market Insight i Carat.

- Hun kommer helt klart til å være med på å løfte oss i Norge og Norden hvor vi sammen skal legge en helt ny strategi for hvordan Annalect skal hjelpe både eksisterende annonsører og direktekunder med innsikt som bidrar til optimale investeringer, sier Managing Director for Annalect Nordics, Søren Fromberg.