- Det er med stor glede og ydmykhet vi i MFO (Markedsføringsforeningen i Oslo), har fått muligheten til å overta arrangementet 8 Minutes. Dette er et unikt og ettertraktet arrangement for hele bransjen, og vi skal gjøre vårt ytterste for å videreføre arven på en forsvarlig og solid måte, samtidig som det vil bli viktig at vi også setter vårt avtrykk på arrangementet, sier daglig leder i MFO, Ida Cecilie Wille i en pressemelding.

Inma ble som kjent avviklet tidligere i år etter å ha slitt med færre medlemmer og deltakere på arrangementene sine de siste årene. Til slutt ble det for vanskelig, og i mars anbefalte styret en kontrollert avvikling. Inma har blant annet stått bak Gulltaggen og 8 minutes, og frem til denne uken har det vært uklart hva som ville skje med Inma-arrangementene.

Les mer: Vil legge ned INMA: - Veldig vemodig

Mandag ble det kjent at Kampanje tar over den tradisjonsrike Gulltaggen, som ble etablert i 1998, og nå er det altså klart at det er MFO som skal huse arrangementet, 8 minutes.

- Vi er stolte og glade over at Inma har gitt oss denne tilliten, og både jeg og resten av MFO-gjengen gleder oss veldig til å jobbe med, ivareta og utvikle 8 Minutes videre, avslutter Wille.

I 8 minutes har 20 bransjestemmer fått åtte minutter til å gi sine beste råd innen digital markedsføring. Vinneren blir stemt frem av publikum, og dette har alltid vært et populært arrangement som har samlet folk på tvers av hele bransjen.

- For oss som satt i styret til Inma er det godt å vite at 8 Minutes of Digital Marketing, har fått et nytt hjem i MFO. I tomrommet etter Inma er MFO den aktøren som best representerer bredden i bransjen og dermed de rette til å videreføre tradisjonen. De holder et høyt nivå på sine arrangement og vi er trygge på at MFO vil sørge for at 8 Minutes fortsetter å være faglig relevant, inspirerende og underholdende for en samlet bransje, sier tidligere styreleder i Inma, Gro Larsson.