- Fibernettet er en viktig del av den nasjonale infrastrukturen vår, og jeg ser på dette som en meningsfull jobb og en spennende bransje. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og bli en del av det dyktige teamet i GlobalConnect, sier Kjersti Vaugelade-Baust, i en pressemelding. 

I august tiltrer hun rollen som kommunikasjonssjef for det norske markedet i GlobalConnect. Selskapet er en av de ledende leverandørene av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. 

Vaugelade-Baust kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i rådgivningsselskapet Asplan Viak, der hun hadde hun ansvar for helhetlig kommunikasjon for selskapets energisatsing. Hun har også bakgrunn fra UDI med lang erfaring fra krisekommunikasjon og mediehåndtering, og har tidligere jobbet i Kartverket og som journalist i NRK.

- Det er en glede å ønske Kjersti velkommen i GlobalConnect, og med hennes brede kommunikasjonsfaglige bakgrunn vil hun være et veldig godt tilskudd til vårt nordiske team. Hun vil bistå vårt arbeid med å sikre kritisk digital infrastruktur i Norge – som er spesielt viktig i disse tider med økt digitalt trusselbilde, sier Martin Broberg, kommunikasjonssjef i GlobalConnect Group.