- Vi er kjempestolte av å skulle lage kommunikasjon for dette unike norske produktet. Farris har en sterk posisjon hos det norske folk og har en unik sammensetning som skiller seg fra kjedenes kopier. Vi gleder oss til å jobbe videre med en så sterk merkevare, sier rådgiver i Pol, Lina Aas-Eng, i en pressemelding.

Pol gikk av med seieren da Farris tok drikkevarene ut på pitch tidligere i år, og er allerede godt i gang med første kampanje som kommer på i sommer.

- Farris er ikke en hvilken som helst merkevare, men en som hele Norge har hatt et forhold til i snart 120 år. Å skulle lage kommunikasjon for produkter som tippoldeforeldrene våre også kunne kjøpe er ikke akkurat hverdagskost, men veldig spennende, sier det kreative teamet som skal jobbe med merkevarene, Anette Bellika Finnanger og Emil Hafslund

Markedssjef i Ringnes, Juliane Sunde Øyslebø, ser frem til det nye samarbeidet med Pol – og legger samtidig til at tiden var inne for fornyelse.

- Farris er en av våre eldste og sterkeste merkevarer, og det må vi ta vare på og forvalte på en god måte. Men det er også viktig for etablerte merkevarer og fornye seg litt innimellom. Så når vi nå skulle lage ny merkevarebyggende kommunikasjon ønsket vi å få inn litt nye perspektiver, derfor kjørte vi en pitchrunde med tre byråer i fjor høst.

Markedssjefen forteller at Pol leverte et imponerende stykke arbeid.

- De evnet å omfavne Farris sin rike historikk, men samtidig tenke nytt. Vi ser frem til et spennende samarbeid i tiden som kommer, avslutter Øyslebø.

Det kreative teamet fra Pol som skal jobbe med Farris er Anette Bellika Finnager, Emil Hafslund, Simon Karlsson, Silje Linge og  Lina Aas-Eng.

Les mer: Pol kan vinne filmløve i Cannes: - Helt rått