- Vi kunne ikke vært mer fornøyd med at en kapasitet som Janicke Holst Eckbo har valgt Elg og Ahead, sier administrerende direktør i Ahead Group, Kjetil Botten Skogly.

Les mer: Fullstakk sikrer seg tidligere byråleder i Elg: - Et enkelt valg

Den nye byrålederen har internasjonal erfaring fra blant annet Twitter i New York og MediaMath i London, og ledererfaring fra Amnet og Schibsted.

- Hennes bakgrunn med erfaring og kompetanse fra både Norge, USA og Storbritannia er som hånd i hanske med det tilbudet vi ønsker å skape for våre kunder. Janickes viktigste oppdrag er å ta det vi allerede har skapt med Elg, og utvikle det videre i takt med markedets og våre kunders behov, sier Botten Skogly.

- Imponert meg fra dag én
Holst Eckbo kommer sist fra rollen som CMO i martech-oppstarten Cavai i Oslo.

- Med Ahead i ryggen har Elg skapt seg en helt unik posisjon i markedet som det ledende fagmiljøet innen strategisk og kreativ kommunikasjon i sosiale medier, og jeg gleder meg veldig til å få være med å utvikle verdiforslaget videre, sier Eckbo, og fortsetter: 

- Og minst like mye gleder jeg meg til å jobbe med den fargerike, talentfulle og entusiastiske flokken i Elg! De har imponert meg fra dag én.

Botten Skogly kaller signeringen et lykketreff.

- Vi ønsker å forme markedsføringens fremtid, og for oss betyr det blant annet å være nysgjerrige på å utforske nye ferdigheter, metoder og ny teknologi. Janickes kompetanse og forutsetninger for å lykkes med dette er unik, i den form at hun har betydelig erfaring både fra å jobbe strategisk for sosiale plattformer og i ledende posisjoner i tech-startups.

- Kombinerer du dette med betydelig ledererfaring og et glimrende team med dyktige folk i Elg, er det ikke så rart at vi er veldig, veldig glade, sier Botten Skogly.

Les også: Skogen blir ny konge i Elg: - Dette er midlertidig

- En fenomenal jobb
Tidligere byråleder Tonje Hallén Askim annonserte tidlig i januar at hun var på vei ut og banet vei for Espen Skogen som ble konstituert byråleder. Han var hele tiden tydelig om at det var en midlertidig løsning.

- Espen, som har vært konstituert byråleder siden nyttår, har gjort en fenomenal jobb med å sikre at både kunder og kultur har blitt ivaretatt, slik at Janicke overtar et velsmurt miljø som er høyt motiverte for veien videre, avslutter Botten Skogly.