Eventselskapet Playroom ble grunnlagt i 2007 og ble en del av Fremantle da selskapet kjøpte studiovirksomheten til Viaplay i 2021. I desember 2023 kom Playroom-sjef Helge Wold, til enighet med Fremantle om at eventselskapet skulle løsrives fra TV-giganten. 

Dermed fortsetter Playroom som et byrå eid av de ansatte.

- Dette markerer en milepæl i vår virksomhet, der vi nå tar kontrollen over vår egen fremtid som et lettbeint og fullservice eventbyrå. Denne avgjørelsen er et resultat av grundige overveielser og refleksjoner om vår fremtidige retning og visjon, sier Helge Wold, administrerende direktør og partner i Playroom Event, i en pressemelding.

- Vi vil se et enda mer offensivt Playroom fremover og vårt viktigste fokus vil fortsette å levere kvalitet og skape vellykkede arrangement for våre kunder i årene som kommer.

Tidligere denne uken flyttet Playroom inn i lokalene til Geelmuyden Kiee på St. Olavs plass i Oslo. Her skal de også samarbeide om kunder.

- Geelmuyden Kiese er en naturlig samarbeidspartner for oss, siden vi begynner der Geelmuyden Kiese slutter. Vi kan spille på Geelmuyden Kieses kunnskap og faglige tyngde i våre oppdrag, samtidig som Geelmuyden Kiese kan koble på oss for å skape opplevelseskommunikasjon for sine kunder, sier Marit H. Evensen, kommersiell direktør og partner i Playroom Event.

- Det åpner seg mange muligheter for våre kunder når vi kommer så tett på Norges råeste eventbyrå. Vi gleder oss til å jobbe tettere sammen, sier Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.