Tirsdag skrev Kampanje om design- og innholdsbyrået Vild som inviterer til LinkedIn-kurs i midten av neste måned. Med seg på laget har partner og rådgiver Astrid Dyson fått med seg LinkedIn-ekspert Fredrik Fornes og sosiale medier-ekspert Astrid Valen-Utvik. Kurset er gratis mot at deltakerne heller donerer en valgfri sum til Leger Uten Grenser.

- Vi gjorde det om til et gratiskurs fordi vi har følt på alt som skjer på Gazastripen. Dette er vårt lille bidrag i en travel hverdag, forklarte Dyson til Kampanje tirsdag.

Les mer: Designbyrå med stort Gaza-engasjement: - Som bransje må vi gjøre mer

Dette er ikke det første initiativet Vild har gjort for å støtte Leger Uten Grenser. I stedet for julegaver i fjor, valgte Vild-ansatte å donere et beløp til organisasjonen.

Gratiskurset holdes 14. mars og deltakerne kan selv velge hvor mye de ønsker å donere. I tillegg til innsamlingen fortalte Dyson at Vild også tilbyr Leger Uten Grenser en gratis annonse. Organisasjonen har på ingen måte vært involvert i initiativet fra Vild, og leste først om det i Kampanje, til stor begeistring for næringslivsleder i Leger Uten Grenser, Mari Kaupang.

- Vi setter utrolig stor pris på dette initiativet for våre pasienter og kollegaer i felt som er igangsatt av design- og innholdsbyrået Vild. Det er rørende å se disse spontane initiativene som kommer fra næringslivet selv, og det betyr veldig mye for oss, sier Kaupang til Kampanje.

Hun legger til at slike initiativ gjør stor nytte. 

- Endring får vi bare til om vi står sammen. Og vi kommer definitivt også til å ta kontakt med Vild for å snakke om en gratis annonse, i tillegg til å melde oss på LinkedIn kurset så klart!

Hun er også kjent med at Vild droppet julegavene i fjor.

- Det varmer virkelig å vite at vi har så mange fine folk i ryggen fra norsk næringsliv, og vi håper enda flere blir inspirert til å stille opp for de som trenger vår hjelp, ikke bare i Gaza, men også i alle andre deler av verden hvor vi jobber hver eneste dag. Sammen redder vi liv, avslutter en begeistret Kaupang.