Nina Mikaelsen er ansatt som ny markedsdirektør i Oda. Hun kommer fra stillingen som leder for merkevare og markedskommunikasjon i flyselskapet Norwegian, der hun har vært de siste ti årene og har hatt en rekke ulike lederroller, både globalt og i Norge. Nå ser hun frem til å dykke inn i en ny bransje. 

- Oda er uten tvil en gamechanger i norsk dagligvare, men også i folks liv. Jeg er glad for å ha blitt en del av Oda-laget og ser frem til å bruke min erfaring fra Norwegian til å bidra til Odas vekst og utvikling, sier Mikaelsen i en pressemelding. 

I Oda får Mikaelsen ansvar for blant annet vekst og markedsføring, og skal drive arbeidet med å bygge og videreutvikle merkevaren Oda som en lavprisaktør i Norge.

-  Kjennskapen til Oda er høy. Jeg tror de aller fleste vet at Oda driver med hjemlevering av matvarer, når de ser en gul Oda-bil. Målet mitt er at enda flere skal vite at Oda også har de laveste prisene. Barnefamiliene trenger ikke velge mellom å spare tid eller å spare penger i dyrtiden. Hos Oda kan de få begge deler, sier Mikaelsen.

Norgessjef i Oda, Kristin Thornes Woldsdal er veldig glad for å ha fått Mikaelsen med på laget. 

 - Ninas bakgrunn, kompetanse og ikke minst passion for Oda vil være en styrke for oss på vår videre vekstreise, der pris er viktigere enn noen gang, sier Woldsdal.