- Vi er trygge på at vi nå har fått en partner vi skal oppnå svært gode resultater sammen med, sier markedssjef i Storytel, Ludvig Johansen i en pressemelding.

Den Stockholm-baserte e-bok og lydabonnementstjenesten som ble etablert i 2014, har inngått en samarbeidsavtale med EssenceMediacom som mediebyrå og strategisk sparringspartner i Norge. Storytel Norge eies av det svenske lydbokkonsernet Storytel og Cappelen Damm, og er til stede i strømmemarkedet i 25 land. Avtalen med EssenceMediacom strekker seg over flere markeder.

- Vi har hatt en veldig fin prosess med EssenceMediacom og hele teamet har imponert oss med både høyt engasjement og innsikt. De har også vist at det er stor bredde i tjenestene de tilbyr, noe som passer våre behov veldig godt, fortsetter Johansen.

EssenceMediacom tar over stafettpinnen etter DentsuX, som sist samarbeidet med strømmeselskapet.

- Vi gleder oss stort til å kunne gi vårt bidrag til fortsatt vekst slik at enda flere får øynene opp for lyd og e-bøker og all den gode underholdningen som finnes i det universet sier kundeansvarlig i EssenceMediacom, Camilla Guse Stenshorne

- Lydbokmarkedet er i vekst og hver 3. nordmann melder at de har tilgang til en strømmetjeneste for bøker. Storytel har over 500 000 lyd- og e-bøker på norsk, svensk og engelsk så her har de mye å velge mellom, sier Stenshorne.

Hun forklarer at de har jobbet mye med hvordan Storytel kan videreutvikle sin markedsstrategi.

- Nå gleder vi oss over å få muligheten til å sette dette ut i livet, avslutter hun.