Kommunikasjonsbyrået Core Content skiller lag med Story House Egmont, fire år etter at forlaget kom inn på eiersiden. Det skjer gjennom at partnerne Berit Wattne og Adina Broady Aasebø kjøper tilbake aksjeposten på 50 prosent.

- Story House Egmont har vært en solid og god partner for oss i tiden som har vært og vi er takknemlige for årene sammen med de, sier de til Kampanje.

Nylig avgått administrerende direktør i Story House Egmont, Nina Vesterby, fortsetter imidlertid som styreleder i selskapet.

- Core Content skiller seg fra andre byråer blant annet gjennom sin spisskompetanse på kvinner, og med et økt behov for denne innsikten, har de noe unikt som jeg tror mange kunder vil oppleve som verdiskapende og viktig. Jeg ser frem til Core Contents videre utvikling, sier Vesterby i en pressemelding.

Core Content så dagens lys som Cloud Media i 2011. Selskapet byttet navn i 2021.

Selskapet hadde en omsetning på 18,7 milloner kroner i 2022 og et underskudd på to millioner kroner før skatt i 2022. Nå legger partnerne bak seg nok et utfordrende år.

- Det har som kjent vært et knalltøft år for veldig mange i byråbransjen. Core Content har også tilbakelagt et utfordrende år, hvor det har vært nødvendig med flere kostnadsbesparende tiltak. I et krevende marked er det ekstra fint å gå inn i det nye året med en solid portefølje bestående av eksisterende og nye kunder, og vi ser lyst på fremtiden, sier Berit Wattne. 

I dag teller Core Content seks faste ansatte. De har i tillegg knyttet til seg en rekke frilansere, flere av dem tidligere ansatte.

- En av våre styrker er at vi har et stort kvalitativt nettverk blant annet innenfor tech, filmproduksjon, akademia og innholdsproduksjon, hvor vi engasjerer ulik nøkkelkompetanse basert på kundebehov. En av mine viktigste oppgaver er å sette sammen det beste teamet for den enkelte kunde med både interne og eksterne ressurser. Samarbeid ligger i vårt DNA og vi samarbeider med flere ulike miljøer, sier Wattne til Kampanje.