Eventbyrået 6. Sans og Gjensidige vant to prestisjefylte priser under BEA Festival i Roma. Festivalen blir av mange ansett som «VM for event».

Det er prosjektet «Folkeeventyret Gjensidige: Lars Askeladd og de gode hjelperne», som imponerte juryen

- Å motta både gull og sølv i «VM for event», bekrefter vår evne til å skape minneverdige og nyskapende opplevelser, som gir målbare resultater, sier Victoria Marie Reide, prosjektleder i 6. Sans Event.

- Det er vanvittig gøy å vinne VM-gull og VM-sølv med dette eventet. Innsikt i og eierskap til strategi er sentralt, og gjennom hele prosjektet «Lars Askeladd og de gode hjelperne» involverte vi både ledere og medarbeidere i forkant, underveis og i etterkant av eventet. Det ga oss et godt fundament for det videre arbeidet, og en økt forståelse for våre prioriteringer og mål, sier Lillian Moe Drotninghaug, prosjektleder og eventansvarlig i Gjensidige.

Les også: Tre norske byråer på prestisjetung liste - blant verdens 30 beste eventbyråer

Av andre norske bidrag tok eventbyrået Fieldwork hjem et gull i kategorien Educational/ training event og et sølv i kategorien B2B for prosjektet Google Planet Pixel.

I tillegg vant Fieldwork en spesialpris som Best Business Effectiveness for Google Pixel. Fieldwork vant også sølv i Low Budget Event og Creative Installation for henholdsvis Yara og Netflix.

- BEA World i Roma var en uforglemmelig opplevelse. Vi fikk enda en bekreftelse på at våre kreative løsninger er i verdensklasse og at vi leverer resultater for våre kunder. I BEA World er det de prosjektene som best oppnår kundens målsettinger og skaper maksimal effekt gjennom innovativ bruk av virkemidler som virkelig utmerker seg, sier stolte eiere i Fieldwork, Fredrik Kolverud og Øystein Johanssen.

- Vi er dypt stolte over at våre dedikerte ansatte viser at vi ikke bare er konkurransedyktige nasjonalt, men at vi er i verdenseliten innen vår bransje.

Kite Kommunikasjon og event vant et sølv i kategorien B2I Event.

JCP var nominert/shortlistet i hele fire kategorier, men fikk ingen pallplasser med hjem denne gangen.