Saken oppdateres.

Sammen med tidligere VG-ansatte og komikermiljøet «Humornieu», har flere TV-kjendiser gått inn i det nye profil- og innholdsbyrået Casa Media. 

Mads Hansen og Petter Bjørklund Kristiansen, også kjent under artistnavnet «Katastrofe» er inne på eiersiden.

Søkkrik investor på eiersidenI tillegg går det også frem hvem som spytter inn penger i satsingen. Med på eiersiden finner en også Glava-arving og Vålerenga-sponsor Ole Richard Anfinnsen og hans datter Denise Anfinnsen.

Anfinnsen fikk for noen år side en gevinst på over 700 millioner kroner for salget av det familieeide Glava-selskapet.

- Jeg gleder meg veldig til å kunne kaste ball med så mange flinke og kreative hoder. Forhåpentligvis kan jeg bringe noe til bordet selv også - både som profil og eier, kommenterer Mads Hansen, i en pressemelding.

Flere VG-profiler på laget
Tidligere TV-sjef i VGTV, Thor-Erik Claussen, går inn som daglig leder, og eks-VGTV-profil Jamel Rake får ansvaret for profilene mens tidligere sponsorsjef i VG, Simen Gjerstad, har ansvaret for forretningsutvikling i byrået.

I stallen har Casa Media skiskytter Tiril Eckhoff, programleder Anne Rimmen og forloveden Ailo Gaup, i tillegg til VGTV-profil Jon Martin Henriksen, lege og TV-personlighet Kaveh Rashidi, og kommentator og programleder Marius Skjelbæk.

- Vi skal hjelpe profilene med det vi føler vi kan best; innhold og kommersiell utvikling. Tanken er at vi skal bruke vår erfaring fra TV-underholdning og overføre den til scenen og ut i det kommersielle markedet. Så langt har det vært veldig god respons, sier daglig leder Claussen.

Han legger til at det har vært viktig å bygge et profilmiljø med folk som har erfaring fra scenen. 

- Vi er ikke et tradisjonelt management og ønsker ikke å bygge en stor profilstall, men heller bruke kreftene på å gi profilene hjelpen de fortjener. Så langt virker det som eventbransjen setter pris på kompetansen vår, så vi er både stolte og ydmyke for den jobben vi er i gang med sammen med profilene.

Komiker og VGTV-profil Morten Ramm, er hovedaksjonær i Humornieu og ser frem til samarbeidet med Casa Media.

- Det virker som ledelsen har kontroll på sakene sine, og har god framdrift allerede, så her skal jeg bare inn å bidra med mitt, sier Ramm, i samme melding.