Schibsted Norge ønsker å styrke sin posisjon i det norske annonsemarkedet og utvider sitt samarbeid med Polaris Media for å forsterke sin tilstedeværelse på Sørlandet, Nordvestlandet og Nord-Norge. Initiativet har som mål å gi nasjonale kunder økt tilgang til annonseringsmuligheter, kommer det frem av i en pressemelding.

«Gjennom integrering av de sterkt forankrede regionale publikasjonene Agderposten, Varden, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke, Harstad Tidende og iTromsø fra Polaris Media, gir vi annonsørene muligheten til å målrette sine annonser mot disse viktige geografiske områdene», skriver Schibsted videre. 

Sjef for Schibsteds norske annonsevirksomhet, Christian Haneborg sier til Kampanje at endringen betyr at de nå «tar over det nasjonale annonsesalget for en rekke sterke merkevarer i det norske markedet». Dette salget har tidligere blitt håndtert av Amedia, men flyttes nå over til Schibsted.

Dette skal styrke Schibsteds posisjon i det norske annonsemarkedet, og bidrar til at de kan levere enda bedre annonseprodukter på tvers av sin portefølje, sier Haneborg.  

- Jeg er glad for at vi nå har fått på plass dette samarbeidet, som vil styrke både lokalavisene og Schibsted - gjennom å tilby bedre annonseprodukter samlet. Dette underbygger også ambisjonen vår om å være norske annonsører sin raskeste vei til det norske folk, avslutter Haneborg. 

Les mer: Schibsted sier opp mediebyråavtaler: - En konkurranseulempe.