Generali Group, Würth og Junghans er klare som internasjonale sponsorer på Ski-VM Trondheim 2025. Det skriver Norwegian Promotion Group (NPG) i en pressemelding.

- Det er fortsatt litt tid igjen til VM, men vi merker at interessen for mesterskapet er i ferd med å ta seg opp, også utenfor Norge. Norge har en tradisjon for å lage folkefest når vi huser store mesterskap, og Ski-VM i Trondheim blir på mange måter et historisk mesterskap, sier markedssjef for VM, Haakon André Elveslett Jensen, i meldingen.

- Det blir det første mesterskapet som virkelig tar alle utøvere og øvelser på alvor, med like distanser og premiepenger for kvinner og menn og en paragren inkludert i programmet. Dette blir et VM som skal flytte grenser. Det vekker interesse.

SpareBank 1 SMN har allerede offentliggjort at de blir en av hovedsamarbeidspartnerne til mesterskapet. Coop går inn som tittelsponsor og Stora Enso går inn som «presenting sponsor».