I høst skal selskapene etablere et frittstående bonusselskap for sine medlemmer. Som en del av ordningen lanserer de også en helt ny valuta. Det er marketingbyrået Los & Co som skal sørge for kommunikasjonen rundt begivenheten og løsningen.

- Det er et privilegium å få lansere noe helt nytt, noe som faktisk ikke har eksistert tidligere, sier daglig leder i Los & Co, Espen Haugen, i en pressemelding.

Etter en omfattende pitchprosess var det Los & Co som gikk av med seieren. Foreløpig er det knyttet en del mystikk til den nye valutaen og hvordan, når og av hvem den kan brukes.

- Her er vi så heldige at vi får være med å bygge en helt ny merkevare fra bunnen av, og benytte hele bredden i tilbudet vi har, ikke bare i Los & Co men også på tvers av byrågruppen i Oceans, sier Haugen.

Strawberry, som Petter Stordalens hotellkjede nå heter, og Norwegian er oppdragsgivere for prosjektet. De har samlet sett en medlemsbase på rundt 7,5 millioner medler, noe som vil gjøre den nye tjenesten til den største i sin kategori allerede på lanseringsdagen. Det skriver Los & Co i en pressemelding.

Byrået er tidlig med i prosessen og jobber blant annet med strategi, design, kommunikasjon og navnet.

- Det er utrolig spennende å få være med så tidlig i prosessen, spesielt med en merkevare som har et så stort kreativt potensial. Vi har allerede utviklet konsept, visuell identitet, go-to-market-strategi og selve navnet på tjenesten, sier Marius Aasen, kreativ leder i Los & Co.

- Vi skjønner at det hele kan virke litt mystisk for omverdenen, derfor kan vi nesten ikke vente til vi kan vise frem denne nye tjenesten, fortsetter Aasen.