Gjenbruksappen Tise har opplevd en kraftig økning i salgsinntektene siden lanseringen i 2016, og ferske regnskapstall viser at omsetningen nesten doblet seg i 2022, fra 42,6 millioner kroner til 76,5 millioner kroner.

Selv om appen i dag har rundt tre millioner brukere, er resultatene fortsatt blodrøde med og selskapet taper «penger i rekordfart», skriver Finansavisen.

- Vi vurderer nøye det optimale nivået på vekst-investering opp mot lønnsomhet og er godt i rute på planen mot positive tall. Vi har et mål om å bli lønnsomme i løpet av de neste par årene, sier daglig leder Eirik Frøyland Rime i Tise til Finansavisen.

Les også: Tise vokser kraftig - har ansatt 24 så langt i år

Årsresultatet i fjor endte på minus 62,5 millioner kroner, sammenlignet med minus 60 millioner kroner året før. Dette til tross for at den populære moteappen nesten doblet omsetningen sin i 2022, fra 42,6 millioner til 76,5 millioner kroner.

Ifølge Finansavisen ble Tise priset til 857 millioner kroner i fjor.

.Les også:  Jenny Skavlan børster støv av Grandiosa-fortid i ny reklamefilm