- Det er en glede å ønske Emilie Nordskar og Ketil Børstein Stensrud velkommen til Sponsor- og Eventforeningens styre. Vi er en liten administrasjon og nyter derfor ekstra godt av kompetansen og den brede erfaringen fra bransjen våre styremedlemmer besitter, sier Bodil Berggren, daglig leder i foreningen.

Nordskar og Børstein Stensrud kommer inn for Siri Nodland og Kenneth Fredstie.

- Styret vårt er en verdifull ressurs for utviklingen av foreningen og ivaretakelsen av medlemmenes interesser, og jeg benytter samtidig anledningen til å takke for meget godt samarbeid med Siri Nodland og Kenneth Fredstie, som begge har trådt ut av styret, sier Berggren.

- Godt posisjonert for astronomisk vekst
Børstad Stensrud forteller at den opplevelsesbaserte økonomien skal triples innen 2028 og vil på verdensbasis snart være verdt over 17 trilioner kroner. Det er ifølge han gode nyheter for sponsor- og eventforeningen.

- Sponsor- og Eventforeningen og våre medlemmer er dermed godt posisjonert for astronomisk vekst i årene som kommer. For meg, som er lidenskapelig opptatt av gode merkevaresamarbeid, faglige synergier, sponsing og event, er det å få sitte i styret en stor ære.

Nordskar forteller at hun ser frem til å ta fatt på styrearbeidet.

- Jeg er veldig glad for å få bidra med min kompetanse inn i et allerede etablert og dyktig styre, som sammen med administrasjonen utretter veldig mye bra for bransjen, sier Nordskar.

Vegard Arntsen, styreleder i foreningen, sier i en pressemelding at det er en glede å få Nordskar og Børstein inni styret. Han forteller videre at han er glad for at Trine Richardsen har takket ja til stillingen som ny nestleder i styret.

Sikker på å gjøre foreningen mer attraktiv
- Trine leder et av landets største eventbyrå og har vært en tydelig stemme for eventbransjen i flere år. Hennes erfaringer og rolle i bransjen er viktig for foreningens utvikling framover, sier Arntsen.

- Styret består for øvrig av en gjeng kompetente bransjepersoner med stort engasjement for faget og bransjen. Etter koronaårene, med ulike utfordringer for medlemmene vi representerer, er vi endelig oppe i marsfart også i foreningsarbeidet. Med det styret vi nå har fått på plass er jeg sikker på at vi kommer til å gjøre foreningen enda mer attraktiv og relevant for bransjen framover, sier Arntsen.

Richardsen har vært i styret i sponsor- og eventforening i ett år. Hun mener de har fått til mye på det ene året.

- Både med utviklingen av Sponsor og eventprisen, den store fagdagen, samt alle frokostmøtene. Vi har fremdeles mye å gå på, og jeg ønsker å være med videre for å bidra til ytterligere videreutvikling av bransjen. Hyggelig å bli spurt om å ta på meg nestledervervet, så det gjør jeg med glede, sier hun.

Sponsor- og eventforeningens styre etter årsmøtet 25. mai 2023:

- Vegard Arntsen, Sponsor Insight AS (styreleder)

- Trine Weidal Richardsen, Gyro AS (nestleder)

- Cathrine Instebø, Einar Film AS

- Hege Irene Asplund, OBOS BBL

- Iren Kjus, Norsk Toppfotball

- Emilie Nordskar, Norges Skiskytterforbund

- Linda Eng Strand, Norsk Tipping AS

- Ketil Børstein Stensrud, Palmesus